T.C. Seven Aeren

T.C. Seven Aeren is een tennisclub met een lange en rijke historie. De vereniging bestaat ruim 20 jaar. Sinds de start heeft de vereniging meerdere eigenaren gekend en ook zijn er diverse veranderingen geweest die invloed hebben gehad op waar T.C. Seven Aeren nu staat.

De tennisvereniging is gestart onder de naam T.V. de Liemers met als locatie het sportpark op de Hunneveldweg 6b te Zevenaar (beter bekend als de Tom Okker tennishal).
In 2006 is het sportpark overgenomen door twee nieuwe eigenaren en is het park uitgebreid met nieuwe sportactiviteiten: squash, fitness en groepslessen. De naam van het sportcentrum veranderde in Bent Sports, waarbij de tennisvereniging T.V. de Liemers actief bleef op het tennispark.
In 2009 heeft de huidige eigenaar, Marcellino Ketelaar, het sportpark Bent Sports overgenomen.De uitstraling van het park is hiermee veranderd. Er is meer aandacht voor de tennis. Zo is er een nieuw bestuur opgericht en een activiteitencommissie. Er worden actief competities en toernooien georganiseerd. En er wordt aandacht besteed aan jeugd. Omdat er een nieuwe weg is ingeslagen heeft het bestuur van de tennisclub besloten de naam te veranderen in T.C. Seven Aeren.

T.C. Seven Aeren is een groot en ruim tennispark met maar liefst 5 binnenbanen (Plexicushion Prestige - Australian Open ondergrond) en 9 buitenbanen (4 gravelbanen en 5 kunstgrasbanen).
Gedurende het hele seizoen zijn er diverse mogelijkheden om bij ons te tennissen. Je kunt kiezen voor een lidmaatschap, tennislessen en/ of competities en toernooien.

http://www.tcsevenaeren.nl/
Hunneveldweg 6B
​6903 ZM Zevenaar

x

Marco Kroes
0628123623
m.kroes@tennisvision.nl​

Arjen Nijpjes​
0641723226
a.nijpjes@tennisvision.nl

x

Rooster volgt

x